Експерт зададе интересен въпрос след смъртта на Ангел Христов.Кризата у нас

...
Експерт зададе интересен въпрос след смъртта на Ангел Христов.Кризата у нас
Коментари Харесай

Стойчев: Кой ще защити останалия жив от Братя Галеви - Пламен?

Експерт зададе забавен въпрос след гибелта на Ангел Христов.

Кризата у нас – политическа и икономическа, стартира да рефлектира и в връзките в престъпните среди. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев във връзка загадъчната поява в България на единия от Братя Галеви – Ангел Христов, за който стана ясно, че е умрял в резултат на остро разстройство на коронарното кръвообращение. Все още не е ясно по какъв начин е влезнал в страната.

Стотици хора влизат и излизат от страната всеки ден. Какъв е казусът за тези хора, които познават службите, да влязат и да излязат, означи Стойчев.

Министърът на вътрешните работи можеше да изиска информация за предишното на тези хора. Тези хора, когато са изведени от службите, са изграждани равнища за реализация в Министерство на вътрешните работи, съобщи той.

По думите му, когато се внедряват сътрудници под прикритие, нормално се работи с нарушители, на които може да се оказва въздействие. Прави се по два метода – увещание и принуждаване. Ако тези хора са извадени от службите, за това би трябвало да дава отговор съответният началник, уточни някогашният шеф на ЦСБОП, написа novini.bg.

Ако тези хора са били употребявани под прикритие или за внедряване, какво се случва с останалия жив – Пламен? Кой ще го отбрани? Сега непознатите служби ще го търсят, уточни Тихомир Стойчев.

В България няма никакво рационализиране на законите и никакво отмъщение. Много хора излязоха чисти като сълза заради отминалост, сподели още Тихомир Стойчев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР